21 mei 2011

Smooth Trunkfish
En we gaan weer duiken vandaag. Nog steeds geen zon overigens bij de Ecolodge. De eerste duik was een prachtige locatie: Tent Reef. Mooi rif met veel rotsen en tunnels en heel veel kleur en vis. Weer een schildpad gezien en een murene. De tweede duik was Ankers and Ray, een vrij nieuwe locatie en genoemd naar de ankers die er liggen en de vele rays (roggen) die je er ziet. En die hebben we er dan ook gezien naast een verpleegstershaai, koffervisjes en een baby-koffervisje en vele andere vissen en levensvormen. Bijzonder hoor, die onderwaterwereld!

Eén van de vele prachtige bloemen.
Weer de gebruikelijke lunch bij Scouts Place en 's avonds bij de cabin chili gemaakt. En dan, als het donker wordt, het gebruikelijke concert van de boomkikkers. Overigens ook ratten gezien bij onze cabin, in de bomen althans en die horen er niet. Naast ratten leven er ook kakkerlakken en die zitten soms ook in onze cabin. Maar ja, ze leven daar nu eenmaal en ze doen je niks, maar toch. We kijken toch eerst of we ze zien en jagen ze dan uit ons huisje. Wat er gebeurt als we lekker liggen te slapen, weten we niet. Gelukkig maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...