Vorderingen!

Afgelopen vrijdag is Jan weer langs het huis gereden. Er zit beweging in! Wat we de vorige week al zagen in het huis naast ons, was nu bij ons aan de beurt.

De CV leiding in onze 'kleedkamer'. 


De CV leiding in de kleine kamer, wat we eerst als kleedkamer wilde inrichten, maar het wordt nu de iets grotere kamer. Heeft ook te maken met het licht en de positie van het raam. Dit raam hieronder kijkt recht op andere huizen uit en deze kamer ligt op het noordoosten.


De CV leiding in de master bedroom. We laten hier geen radiator plaatsen evenals in de kleedkamer. Enkel maar de voorziening.


De doucheruimte: je ziet warm en koud water en de afvoerbuizen. Die witte buis in de uitlaat van de CV ketel die daar onder staat.


De 'technische ruimte' oftewel de CV ketel voor de vloerverwarming en alle waterleidingen zowel van het net als van de regenput in de tuin.


Hieronder de badkamer: links het verdeelstation voor de vloerverwarming in de badkamer. Dit komt onder het wastafelmeubel (wat we nog moeten aanschaffen). Daarvoor komt de droger. 
Dan in het midden koud en warmwater en de afvoer. Hier komt de kraan.


De leidingen in de badkamer gezien vanuit de hal. De ruimte links is de master bedroom.


De keuken. Warm en koudwater en afvoer.


Nog een keer de technische ruimte die in de bijkeuken zit. Wat een leidingwerk! Dit komt allemaal onder de vloer.


De badkamer weer, nu de rechterkant waar de wasmachine komt.


De spoelunit voor het toilet in de badkamer.


De spoelunit voor het toilet beneden.


Ziet er lekker technisch uit. Dit zijn de kleppen voor de vloerwarming.


Hoek van het toilet beneden waar het wasbakje komt.


Vrijdag gaat Jan weer langs de woning en dan zullen we zien wat er dan weer is veranderd. Leuk om zo de vorderingen te zien. Moet je je voorstellen over een jaar als alles dicht is en ingericht. Dan is het al weer heel gewoon. Maar zulke foto's zijn ook handig dat je straks weet hoe en waar de leidingen lopen. You never know!

4 opmerkingen:

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...