Back home

Maandag
We zijn weer terug in het platte land, zo'n 4 meter onder NAP. We kwamen van zo'n 460 meter boven NAP dus even wennen 😜

Afgelopen vrijdagnacht zijn we terug gekomen uit Kreta. Hier gaan we nu al een aantal keren naar toe, met name omdat we daar lekker kunnen duiken, het leven er relaxed is en je er goed en lekker en goedkoop kunt eten. Kortom, voor dichtbij er even tussenuit is dit voor ons een ideale vakantiespot.

Omdat we wat veel bagage mee hadden (vier grote tassen in totaal: twee met onze duikspullen, één voor de kleding en één voor andere troepjes), hebben we ons die vrijdagnacht even laten ophalen door de buurman. Bedankt buurman. Altijd fijn om dat achter de hand te hebben.

Dus de afgelopen elf dagen waren gevuld met duiken, frappé drinken, Retzina bij de lunch, Kretenzer salade, Raki en onverstaanbare maar o zo aardige Grieken (op één na...). 

Retzina drinken

Heerlijke frappé..

Mooie zonsondergangen

Duiken (Seal Cave). Hier had ik het koud...

Duiken, mooie visjes

Schildpad gewoon in de haven van Chania

Kretenser salade. Heerlijk...


Ik ben nog bezig met de foto's want die staan in RAW en daar moet ik dus nog doorheen. De afgelopen twee dagen druk geweest met:

  • nieuwe auto ophalen (yeah)
  • even op en neer naar ons nieuwe huis (die zaterdag)
  • hardlopen
  • tuin even nalopen en die snippers van die boom opvegen
  • wandelend naar het bos voor de BBQ event (wat we zagen toen we daar aan het hardlopen waren), maar alle hapjes waren al op en wat er nog weggegeven werd resulteerde in drommen mensen rond het uitgiftepunt.

Dinsdag
Vandaag weer aan de slag. Mai-o-mai, dat valt niet mee! Mannetje ook weer naar België en vanmorgen kregen we te horen dat de oplevering van onze woning zeker niet vóór de bouwvak zal zijn. We moesten daar wel eerst zelf naar informeren omdat we maar niets horen. Op zich niet echt heel erg, maar het zou wel fijn zijn als er naar een datum kan worden gewerkt in verband met allerlei afspraken met andere partijen. Maar ja, ik frons mijn wenkbrauwen maar weer en wacht het af.

Afgelopen zaterdag wel gezien dat de isolatielaag én de vloerverwarming gedaan is. Dan zie je toch dat er wel gewerkt wordt. Ik hoop dat ze in die zeven weken die nog overblijven tot aan het bouwverlof toch aardig wat kunnen afmaken.


2 opmerkingen:

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...