De keukenvloer is klaar

De keukenvloer is eindelijk gedaan! Maandagmorgen is de egaline erop gegoten en dinsdag zijn de laklagen erover gedaan. Ik vind het mooi in die zin dat ik op dit moment nog niet zo goed kan beoordelen of het ook écht is wat ik voor ogen had. En dat komt alleen omdat het meubilair - de keuken dus - nog niet op z'n plaats staat en ook omdat er nog geen plinten onder de keukenkastjes zijn. Maar het staat mij aan, ben niet lyrisch maar dat ben ik ook nog niet over de rest simpel omdat het nog niet gedaan is. Het frustratiegevoel overheerst nog te veel.

Ondertussen ben ik overal inspiratie aan het opdoen, vooral voor de hal. Ook dat is nog lastig om in te vullen omdat ik erg veel dingen mooi vind. Het moet echter wel haalbaar en maakbaar zijn natuurlijk. Dat behang van 199 euro per rol vergeet ik maar: vind ik gewoon te veel geld en de alternatieven vind ik het dan weer net niet. Dus waarschijnlijk ga ik de muur verven.


In het toilet weet ik al wat ik doe met het muurtje achter het toilet wat ik met opzet niet heb laten betegelen: we hebben nog aardig wat parket over en het lijkt mij mooi om die muur en het platje boven op het reservoir daarmee af te werken. Het vereist wat geduld en zaagmanschap van mijn mannetje, maar dan kan-ie er lekker voor gaan...

Eén tegenslagje veroorzaakt door de vloer - waar anders door: de deuren passen nu niet meer. Heb je je vloer eindelijk klaar, kunnen de deuren niet worden terug gehangen! Zucht. Via de aannemer, die ergens op zijn bootje op 's lands wateren dobbert, het afhangbedrijf gevraagd om dit nog te komen verhelpen. Hopelijk gebeurt dit snel.2 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat mooi zeg!
    Je hebt er weer een volger bij hoor :) leuk dat je mijn bent gaan volgen!
    X Arja
    Zwart, wit & hout

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...