Nog steeds druk..

Wat een waardeloze dag vandaag! Het zal niet liggen aan het weer want dat is fantastisch. Ligt echt helemaal aan mijzelf. Ik zit gewoon absoluut niet lekker in mijn vel en kan mij niet ontspannen. Door kleine tegenslagen is mijn dag gewoon helemaal naar ze gallemiezen. En dat zijn dan kleine dingen - van moeders die niet kunnen inloggen in hun mail tot Thin Clients die niet werken en collega's die niet in bepaalde directories kunnen - maar blijven toch hangen om één of andere reden. Misschien ben ik toe aan vakantie, maar dan moet ik toch echt nog een flinke poos wachten.

De verbouwing fase 2 - fase 1 was het dakterras - nadert langzaam zijn einde. Vandaag een heleboel eindafspraken gemaakt voor de vloer, de loodgieter en de keuken. Als het allemaal mee zit dan is eind augustus het voor het grootste deel gedaan. Dan moeten we nog enkel het werkblad definitief laten maken en het is dan nog even wachten op het deurbeslag, want dat staat in bestelling. Aangezien onze aannemer nu met vakantie is, moeten we het nog tot de 25e zonder deurbeslag doen. O ja, en dan zou in theorie ook de schuifdeur nog moeten worden geplaatst. Ook iets van de aannemer.

Leuk behangetje...
Ondertussen wel ideeën opdoen voor het afwerken. Zo heb ik een leuk behangetje in gedachten voor de hal à 199,-- per rol [dzjingggg!!] maar dan heb je ook wat. Heb twee rollen nodig. En dan nog de kapstok. Er zijn er al heel wat de revue gepasseerd en het is momenteel nog wat lastig om definitief een keuze te maken. Eerst dat behangetje maar.

En dan moet ik natuurlijk nog nieuwe planten hebben en een nieuwe lamp voor boven de eettafel. Te zijner tijd nieuwe eettafel stoelen. En zo blijven we bezig. Dan moeten we nog de nodige knopen doorhakken voor wat betreft de badkamer, dus jaja, we zijn nog wel even zoet.

Mijn huis begint weer langzaam MIJN huis te worden. Het nieuwe parket ligt (mooi!!) en het is weer voor het grootste deel ingericht. Aangezien de keuken nog niet af is, kan ik nog niet alle dozen uitpakken. Ook wil ik de grote kast gaan schilderen, want eerlijk gezegd vind ik 'm nu niet meer zo mooi uitkomen. Of ik moet 'm kunnen verkopen om daar iets anders voor in de plaats te zetten, maar schilderen vind ik ook wel een goede oplossing, eerlijk gezegd. Maar we kunnen niet alles tegelijk, dus dat heeft even tijd nodig. Komend weekend dan de plinten en volgende week wordt de keukenvloer gegoten. De loodgieter komt ook volgende week en dan kunnen we in theorie beneden naar het toilet. Komt er eindelijk wat schot in. Mag ook wel dan na drie maanden. Om dan in september weer van voren af aan te beginnen met troep....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...