Bah...

Met een zekere weemoed neem ik vandaag afscheid van de laatste zomerse dag van het jaar. Ondanks het klamme slapen en de warme kamers. Van mij mag het zo blijven. Ramen open, jurkjes aan, de tuin vol bloemen, hommels en vlinders. Goede zin. Heerlijke muziek op de radio op Radio2 - de Hete Donderdag. Ze spelen daar weer zo lekker op in.

Beter dan straks die donkere, koude, natte dagen in november en december.

Ondanks de leuke muziek op de radio, heb ik deze toch meestal uit. Zeker op kantoor, zeker nu, nu het in mijn hoofd net een draaiorgel lijkt. Ik krijg het nog steeds niet op een rijtje - wat het ook wezen mag. En de ruimte die ik krijg is heerlijk, maar werkt ook niet altijd. Volgende week wordt alles beter. Dan kan ik even wat rustiger aan doen.

Maar vandaag was het meer zo van:
Probéren eigen werk te doen, wat toch niet lukt. Je begin ergens aan maar word minstens 5x gestoord, dus beter: wachten tot er iemand komt binnenvallen met een probleem wat ik dan moet oplossen.
Eigen werk --> nu even niet.

Grrrr.

Zéér frustrerend.

En ik wilde nog zo graag wat foto's hierbij zetten, maar ik heb daar gewoon geen zin meer in... Jak! Wat zal ik blij zijn als iedereen gewieberd is volgende week... 

6 opmerkingen:

 1. Het is een van de meest frustrerende dingen op kantoor: al die talloze onderbrekingen. Het maakt je ook nog eens minder efficiënt. Er is heel veel over geschreven in management bladen, dat voor elke onderbreking het 10 tot 20 minuten duurt voordat je weer in je werk zit. Dienstbaar zijn is leuk maar de hele tijd maar moeten handelen naar de grillen van een ander is niet leuk. Ik herken het heel erg hoor! Altijd maar de problemen van een ander oplossen....bleh.

  Wat ik wilde vragen: ken je de moon challenge van Yvonne Vrijhof? Daar heb ik begin dit jaar aan meegedaan en er begint weer een nieuwe. Het kan voor jou een zachte en laagdrempelige manier zijn om meer duidelijk te krijgen waar je naartoe wilt met je leven. Ik weet uit je stukjes dat je van de natuur houdt en de natuur geeft altijd troost en helpt je op weg. Yvonne legt niet alleen uit op welke manier je hulp kunt krijgen van de maan, maar ze betrekt er ook allerlei andere elementen uit de natuur bij: windrichtingen, de aarde, de zon. Misschien is het wat voor je, het is gratis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken de Moon Challenge niet. Ik weet ook niet of dit iets is voor mij. Hoewel ik vroeger wel naar die kant trok, heb ik daar nu niet veel meer mee. Maar ik kan het allicht proberen. Heb het filmpje gezien en het komt wel heel positief over. Bedankt voor de tip in ieder geval...

   Verwijderen
 2. Ik was ook zo blij dat de zomerjurken nog gedragen konden worden. Vandaag zit dat er niet meer in zo te voelen.
  Ga zo in Belgie boodschappen doen, zit op half uurtje rijden en lekker goedkoop tanken meteen.

  Prettig weekenend, beetje thuis tutten en dat is dan weer het voordeel dat je kan doen wat je wilt, bv veel slapen als dat lukt.
  Of staan er andere plannen op de agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het weekend is weliswaar voorbij, maar wij hadden zondag een kookworkshop. En ondanks hoe ik me toen voelde, was dat wel erg leuk. Tutten is altijd leuk. Doe ik ook graag.

   Verwijderen
 3. Vandaag - op vakantie aan de Bodensee - nog heerlijk gefietst in korte broek en bloesje, maar nu regent het. Wel gezellig in de camper, voor één dag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Regen ben je zó snel zat! Ik haat regen als ik op vakantie ben. Echt.

   Verwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...