Mijn favoriete outfit

Ik kom op deze voor mij bijzonder snufferige en niezerige zondag - ik nies nog steeds al m'n neusschotjes scheef - even terug op de #30DaysBlogChallenge van Hare Maristeit punt EnEl.
Vandaag is aan de beurt: Mijn favoriete outfit.

Omdat ik een representatieve functie heb bij het bedrijf waar ik werk, moet ik er altijd toch wel soort van netjes en verzorgd bij lopen. Gelukkig geen hakken - hoewel men dat wel zeer graag zou zien - en geen kokerrokjes - hetzelfde - maar toch liever geen spijkerbroeken of al te casual gekleed. Ik probeer mijn kleding zo te kopen, dat ik me er prettig in voel en dat het tóch gekleed is. Als ik mij niet prettig voel in mijn kleren, dan is mijn hele dag niet fijn.

Het allerliefst loop ik in mijn VT. 's Zomers een half korte broek met een hemd of shirt erboven en 's winters in een niet al te strakke warme broek - heb ik nog niet ontdekt trouwens - en lekkere dikke sokken. Ik heb niet echt een outfit wat ik dag in dag uit het liefst aan zou willen hebben. Het gaat er om hoe je jezelf wilt voelen die dag en daar pas je de kleding op aan.


Mijn outfit nu....;-)

Ik draag ook nog altijd hele korte rokken, maar combineer dat zó, dat ik er een dikke panty en laarzen onder aan kan. 's Zomers naar kantoor draag ik ook vaak een rok, een zomerrok, meestal lang, soms tot net op de knie.

Mijn benen zijn nog best toonbaar dankzij het hardlopen, maar ik kan in de zomer echt geen hele korte rokken meer aan met blote benen. Nu heb ik een super hekel aan panty's dus als ik die niet aan hoef, dan liever niet.


In 't net tijdens een diner...
Op Bonaire loop ik dan het liefst in een makkelijk jurkje want het is daar zo gruwelijk warm dat alles plakt en zelfs een korte broek niet lekker zit. 

Maar mijn drie favoriete outfits zijn:

 • mijn duik outfit

 • mijn jacht outfit ;-)

 • mijn hardloop outfit (van vorige jaar trouwens)4 opmerkingen:

 1. Leuk om ook foto's van je te zien.
  Omdat ik zelden representatief hoef te zijn draag ik van alles door elkaar. Korte en iets langere (spijker) rokjes. Ik heb al 2 knieprotheses en dus mooie ritssluitingen zijn er te zien, maar dat weerhoudt me er niet van er bloot mee te lopen.
  Mijn favoriete zomerjurken zijn zelfgemaakte van india krinkel katoen, dat zit heerlijk.
  Speciale werk-sport-jacht-loopkleding heb ik niet. Wat ik draag hangt af van weer, humeur en andere omstandigheden. Aangezien 90% uit de kringloop komt heb ik veel in huis en wissel graag af.
  Op deze dagen dat het in de ochtend nog koel is verkleed ik me straks wel weer voor warmer weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je voelt je gewoon al lekker als je lekkere kleren aan hebt! :-)

   Verwijderen
 2. Hahaha, leuk logje. Vraag me nu wel af wat voor werk je doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Mrs. T. Ik zal nog wel een keer bloggen over wat ik doe, maar ik hou op mijn blog privé en werk strikt gescheiden - althans, dat probeer ik....

   Verwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...