Druk druk druk - deel 2

Ik heb momenteel enorm veel medelijden met mezelf. 

Na wederom een mega drukke dag op kantoor ben ik helemaal leeg. 

Op. 
Moe. 
Labiel. 

Waar anderen door kunnen gaan omdat er voor hun natje en droogje wordt gezorgd, waar ze de taken kunnen verdelen, moet ik nog steeds voor 80% alles zelf doen. Zelf koken, zelf verzinnen wat we gaan eten, boodschappen, de was, stofzuigen, afwassen, planten bewateren, full time WERKEN!, noem maar op.

En nu op dit very moment zit 't me echt helemaal tot hier [wijst een denkbeeldige lijn aan boven haar hoofd] en heb ik eigenlijk alleen maar enorm veel zin om in een flinke bak tropisch water een uur lang ondergedompeld te liggen en niets anders te horen dan mijn luchtbellen.

Ik zou best wel eens even volledig gepamperd willen worden.

Even maar....


1 opmerking:

  1. Haha is de Belg niet in het land om een handje toe te steken? Ik ken dat gevoel van thuis alles alleen te doen of toch grotendeels en daar opeens genoeg van te hebben... ik werk gelukkig niet fulltime en heb nu net een fijne kerstvakantie achter de rug. Ik mag hier dus echt niet klagen... maar ik leef met je mee. Dompel jij je maar snel even onder! Moed hé voor de komende dagen! Lieve groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...