Een doordeweekse dinsdag
Gisteren was ik onverwachts even in Amsterdam. Nog snel even een lekkere verse muntthee drinken in het Vondelpark. Dan zie je al die bedrijvigheid en al die leuke winkels en lekkere eettentjes, en dan denk je: ga ik het straks wel leuk vinden zo midden in het weiland?
Maar het is altijd leuk om even naar een stad te kunnen gaan en dan snel weer terug. Het zal dan niet Amsterdam zijn, maar misschien Gent of Eeklo, maar van de laatste weet ik niet of dat echt een hele leuke stad is.
Gent wél. Dat is super. En nu kom ik er nog niet zo vaak. Kan daar naar uitkijken hoor.
Mijn huidige dagboek is bijna vol. Ik schrijf me te pletter omdat ik niet kan wachten om te beginnen in mijn nieuwe dagboek. Moet je toch eens kijken hoe LEUK dat er uit ziet van binnen!!
En dan te bedenken dat dat wordt gevuld met een hoop treurnis... ;-)
Mijn tuin déze morgen: de kievitsbloem komt steeds verder uit de knop. Hij staat in de schaduw, dus het gaat niet zo snel.
De Tamron tulp daarentegen bloeit al volop, maar die staat dan ook bijna de hele dag in het zonnetje. Dat zalige zonnetje waarvan ik hoop dat deze dit weekend ook lekker zal schijnen.O ja, in Amsterdam nog een hele mooie wasbak gezien. Er hing geen prijskaartje aan. Misschien maar goed ook...

2 opmerkingen:

 1. Als Amsterdamse, 23 jaar gewoond en daarna 40 in Den Haag zit ik nu dus tussen de weilanden en dat is heerlijk. Bergen op Zoom is de dichts bijzijnde "grote" stad. Gent is inderdaad geweldig. Ik moest er eens mijn dochter ophalen en kwam in de Gentse Feesten terecht. Ken je vast wel.
  Toen ik wilde verhuizen uit Den Haag heb ik ook een huis bij Hulst bekeken maar in die omgeving voelde ik me niet thuis, te leeg en plat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken de Gentse Feesten wel, maar ben daar nog nooit bij geweest. Wie weet, ooit.

   Verwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...