Hardlopen en fietsenIedere dag lopen de bloemen en bladeren net weer even iets meer uit, ondanks het vrij frisse weer. Ik zal wel de tuin even moeten sproeien dit weekend, want het is wel heel erg droog allemaal.

Kievitsbloem

Vingerplant

Vijg

Tamron Tulp van bovenaf

Munt

Blauwe druifjes


Gisterenmiddag heb ik hardgelopen. Dit keer voor de verandering eens met muziek op. Was even uitvogelen hoe dat werkt. Runkeeper aan - ik loop tegenwoordig niet meer met Runkeeper omdat ik een Garmin heb - en een playlist uitzoeken, maar ik heb gelopen op mijn eigen muziek, dus niet Spotify of zo. Dan krijg je van die onbekende dreunplaatjes die ik niet ken en nu liep ik dan weer op muziek uit Cuba, dan weer op Moby of Raymond van het Groenewoud. Wel apart. Moet zeggen dat ik heerlijk heb gelopen. Je loopt als het ware in een soort coconnetje en je hoort jezelf niet hijgen en piepen. Je mist daardoor wel het fluitconcert van alle vogeltjes, maar ik heb weer eens na lange tijd zalig gelopen en dat is ook wel wat waard.
En ook niet eens een slechte tijd: 7,15 minuten per km. Als je dan én met Runkeeper én met je Garmin loopt, merk je pas hoe inaccuraat Runkeeper is.

Vandaag ben ik op de fiets naar het werk.
Zo! Wat sportief!

Hier rij ik normaal op de weg naar werk niet langs, maar ik heb even een detour gemaakt naar de schoonheidsspecialiste, waar ik zo om de zes weken mijn wenkbrauwen laat verven en harsen. 
Na deze kleine APK weer op de trappers en naar het werk.

2 opmerkingen:

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...