Duffe dag

Ik voel mij een beetje beschwumt, zoals dat heet - niet helemaal lekker in het velletje. Was weer megavroeg wakker vanmorgen enkel en alleen omdat ik om half negen bij de fysio moest zijn vanwege pijn in mijn heupstreek en ik geen wekker zet 's morgens, dus ik was vanaf half zeven zowat iedere tien minuten wakker. Slaap niet echt super lekker weer de laatste dagen. Te veel zorgen? Of mis ik gewoon mijn maatje....

En dan nog een lang weekend voor de boeg ook. Ik heb altijd erg veel zin in het weekend, maar tegelijk ook weer niet. Soms duurt zo'n weekend best wel lang voor mij, en tegelijk vind het heerlijk om lekker thuis te zijn. En al met al vermaak ik mij altijd uitstekend thuis. Het is anders. Ja, anders. Als je met z'n tweeën bent is het gewoon heel anders.
Ik heb zelfs gisterenavond al boodschappen gedaan, dus ik heb vanaf vanmiddag al weekend. In eerste instantie had ik de intentie om even te gaan lopen, maar nu weet ik het niet helemaal zeker. Aan de andere kant, ik kan pas maandagmorgen gaan lopen vanwege andere bezigheden, dus het zou wel goed zijn om vanmiddag even een klein rondje te lopen. Zal me goed doen. Ondanks de hoofdpijn die ik heb. Het weer is op zich goed. Nou ja, ik zie wel. Ben snel genoeg omgekleed en het wordt toch pas rond negen uur donker. Met Runkeeper en weer een lid erbij bij mijn 'streetteam' is het wel een extra stimulans.

Ja, maandag Koninginnedag, maar ik ga niets bijzonders doen dan. Geen zin in. Eerst hardlopen en dan lekker net doen alsof het zondag is. Voor de buis zitten en kijken naar Koninginnedag op TV. Die duffe vrijmarkt ken ik zo langzamerhand wel. Allemaal troep en erg veel hoofddoekjes. Anders met m'n boek lekker even naar het park, want het schijnt mooi weer te worden.

Nu even worstelend de dag doorkomen en er vanavond betijds in....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...