Hardlopen in de warmte

Zo. Net gelopen. Was daarvoor extra vroeg gegaan want het is warm. Ik denk vanmorgen al zo'n 17 graden. Ik was om tien over half negen in het bos. Ze waren daar ook een podium aan het opbouwen voor de viering van Pinksteren van de Pinkstergemeente. Is ieder jaar. Ze treffen het nu wel met het weer. Wat ik wel spijtig vond is dat het best wel een troep was vooral rond de picknicktafels. Kleine moeite om alles even de daarvoor bestemde prullenbakken te gooien. Kan ik me gewoon kwaad over maken.

Het ging dus ook niet zo denderend vanwege de warmte, maar goed, ben toch gegaan en daar ben ik wel blij mee. Het is wel perfect duikweer en ik zal blij zijn als Jan weer terug is. Ik wil wel eens een keer bij Vork & Mes gaan duiken. Schijnt toch wel leuk te zijn. Vanmorgen zag ik alweer de eerste duikers aankomen. Het jammere van daar is alleen dat er geen toilet in de buurt is. Het verbaast mij dat de horeca bij de duikgebieden daar niets mee doet. Wij duikers hebben best honger en dorst na een duikje. En een gelegenheid om even te plassen is altijd welkom. En ik heb daar best een euro voor over of zo. Je ziet het bij Toolenburg - hoewel je daar wel kunt plassen - als in het Haarlemmermeerbos en bij Vinkenveen heb ik ook nooit iets gezien. Goh, daar zal het ook wel druk zijn nu!

Ik weet ook nog niet wat ik ga doen deze dagen. Kan niet teveel fietsen want dan krijg ik last bij mijn slijmbeursontsteking - waar ik zo langzamerhand wat moe van word. Gaat ook maar niet over. Iedere keer maakt de fysio de ontsteking 'kapot' zeg maar - wat behoorlijk zeer doet - om zo de doorbloeding te stimuleren. Ik krijg dan een kunstzinnige tape op die plek om de huid zeg maar 'op te tillen' zodat mijn spier niet meer zo over die onsteking heen schuurt, maar gisteren was ik op de fiets boodschappen doen bij het tuincentrum en dan voel ik het toch wel vrij snel. Zeg maar (stopwoordje)...

Zit nu met mijn tweede kop koffie en broodje chocopasta en straks even douchen om al het zout van me af te spoelen. Ik heb de parasol maar opgezet buiten, maar ik zit binnen, TV aan (emo-TV) een beetje te prakkiseren hoe ik mijn dag ga vullen. Ik denk toch dat ik even op de fiets stap vandaag. Het zal wel megadruk zijn in het bos. Toen ik gisteren naar het tuincentrum fietste, was het ook zo loeidruk bij de Toolenburgseplas. Nu moet ik ook nog stofzuigen binnen, dus kan ik ook nog wel even doen. Want vrijdag komt mijn mannetje terug en dan moet het wel een beetje schoon zijn natuurlijk :-)


Volgend weekend wel een rommelig weekend met ook nog een verjaardag - en je weet wat ik van verjaardagen vind.... Maar goed, soms kom je er niet van onder. Vrijdag had ik trouwens een trouwerij van Jan z'n halfbroer, maar ik denk dat ik daar even apart over ga bloggen. Was in ieder geval erg leuk.

En nu maar douchen en zien hoe de dag gaat lopen....
(oei, wat klinkt dat depressief.....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...