Inzakkertje

Ik krijg toch even een inzakkertje.... Na een paar bijzonder drukke weken komt de dagelijkse routine weer langzaam terug en krijg ik het iets minder druk. Tijd om in te kakken en om je gedachten weer alle kanten op te laten springen.

Eerst natuurlijk de laatste twee weken van augustus op vakantie geweest naar Bonaire. Daar zevenentwintig duiken gedaan en de teller staat inmiddels op HONDERD!! Ik wilde daar persé mijn honderste duik doen. Leek mij wel een leuk afsluiter. Overigens geen last gehad van mijn oren, maar mijn huisarts had al gezegd: "ga jij lekker duiken en als het niet gaat dan merk je dat vanzelf wel". Inderdaad. "En die Dr. Vogel, zij is een arts in opleiding en houdt waarschijnlijk niet van duikers". Ik zeg: terug naar de schoolbanken....

Dan kom je terug van je vakantie en kan je direct aan de slag, ondanks de jetlag, om de meest belangrijke beurs te gaan voorbereiden, de Photokina. Dat is een grote internationale fotobeurs die in Keulen wordt gehouden eens in de twee jaar. Wij staan daar weliswaar niet zelf met een stand, maar meestal bij onze leveranciers en een aantal lopen de 9 hallen op en neer voor de diverse afspraken met die leveranciers of potentiële leveranciers. Een hoop geregel voor 30 medewerkers. Ik was afgelopen zondagavond dan ook zeer blij dat deze aderlating achter de rug is en we weer de gewone dagelijkse routines krijgen. Twee weken lang super druk geweest en ik ben zelf vanaf donderdagavond tot zondag op die beurs geweest. Vrijdagavond eens ouderwets (dûh) wezen stappen tot - jawel - half vier 's morgens. Maar zo super gezellig met de collega's, een leverancier en mede-distributeurs. Heb slechts drie (of vier?) mojito's op en was dus perfect helder maar wel vrolijk die avond. Iedereen had de volgende dag een zeer sexy edoch schor stemmetje en de oogjes waren ook wat klein. Zaterdagavond was het dan toch ook weer half één 's nachts eer ik in mijn bedje lag dus dat is even bijkomen deze dagen. Nog een jetlag dus. Het was voor mij twee Photokina's geleden sinds ik daar was en dan is het wel weer leuk om er te zijn. Volgende keer echter toch een dagje minder: dat is voor mij meer dan genoeg.

Geen meter bier, maar een vierkante meter bier...

En dan gewoon weer aan het werk maandag, dus geen weekend voor mij (zondagmiddag zijn we dan terug gereden) en dat werkt wat verwarrend, vandaar dat inzakkertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...