Hectische week

Hoewel ik van te voren wist dat deze week bijzonder hectisch en druk zou zijn, en ik er nu middenin zit en het einde nog niet echt in zicht is, ben ik nu al wel vreselijk moe.

Maandagavond laat thuis met een kop vol indrukken van de Shoot, laat eten en dan malend in mijn hoofd in bed daarna. Gisterenavond moest ik na het werk mijn boodschappen doen, want daar had ik maandag dus geen tijd - en toen ik eenmaal thuis was om acht uur geen zin - meer voor. Gelukkig werk ik altijd met een lijstje, dus kan redelijk door de supermarkt heen vliegen, maar dat wil nog niet zeggen dat ik het leuk vind. En gelukkig weet ik dus wat ik eet iedere avond en dat scheelt ook een hoop werk. Gisterenavond verse kabeljauw met een zelfgemaakte chilisaus. Was erg lekker. 

Maar ik was zo steenmoe gisterenavond en het enige echt belangrijke wat ik nog heb gedaan is op een knop drukken op mijn PC om mijn IB2013 te versturen - toch eerst even laten checken omdat ik ineens zoveel minder terug krijg, wat helaas klopt - naast het gebruikelijke kopje thee 's avonds en eerder op de avond boodschappen opruimen, eten maken, alles opruimen en was van de grond plukken - die was omgewaaid eerder op de dag op mijn nieuwe dakterras.  Nog geen tijd gehad om deze af te halen en op te vouwen..

Vandaag wordt - helaas - ook een lange dag, terwijl ik normaal gesproken op woensdagmiddag mijn hardloopmiddagje heb. Gaat niet door vandaag. Mijn aanwezigheid wordt verlangd. Voor de zekerheid vanmorgen maar eerst wezen stemmen, want ik behoor niet tot die zeurkousen die alleen maar lopen te klagen en dan nog heel hooghartig zeggen: 'Ik ga niet stemmen! Heeft toch geen zin!' maar wel het hardst lopen te kankeren als er weer een onpopulaire maatregel genomen wordt. Ik stem ook tactisch en heb straks reden om te mopperen, ZIJ NIET! 

Donderdag wordt een lange dag en vrijdag komt er misschien wat rust in de tijd, hoewel dat weer wat afhangt van een aantal omstandigheden. Ik kijk al uit naar de zaterdag- en zondagmorgen dat ik heerlijk kan uitslapen en even niets moet. Zal het nodig hebben...Leef nu een beetje op valeriaantabletjes en rustgevende tinctuurtjes...

En dan volgende week maandag en dinsdag twee rare dagen hier denk ik zo, in verband met de NSS, want wij zitten daar midden in. Precies tussen Schiphol en Den Haag en ook wij hebben daar 'hinder' van. Weer sommigen die daarover lopen te zeuren en te zeveren, en ik vind het alleen maar mooi en spannend. Naar mijn werk kom ik toch wel, al is het misschien op de fiets, maar dat verwacht ik niet. Hopelijk een hoop helikoptergeweld boven ons die dagen - van de grote Chinooks - en verder zie ik het wel en laat ik het maar over me heenkomen. Letterlijk! :-)

Alleen maar leuk...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...