Het is weer zover....

Zes maanden zijn nu voorbij sinds onze laatste vakantie - dus het is ook zes maanden geleden dat ik voor het laatst heb gedoken. Maar laten we het even over vakantie hebben. Zes maanden geleden dus.

Daarbij dan 'de tijd van de maand'. Daarbij de 'verbouwing' die nog steeds niet is begonnen - er is nog geen steen verlegd. Daarbij weer het bekende vijf-voor-twaalf beleid op het werk.

Je kunt begrijpen dat vandaag NIET mijn dag gaat worden!

U bent gewaarschuwd.

Ik ben eigenlijk zo slecht gehumeurd dat ik niet eens weet wat ik moet bloggen. Ik heb vannacht redelijk geslapen maar begon tegen vier uur weer te draaien. Het geprobeerd voor te blijven en even naar het toilet gegaan en daarna ben ik wel weer in slaap gevallen, maar ik ben nog steeds keimoe. Mede daardoor ben ik vreselijk ongeduldig vandaag en natuurlijk ook labiel (duh), maar erger nog: super sjaggie. 

Vanmorgen in de auto zat ik mij boos te maken om alles en dat ik nergens tijd voor heb. Ik werk de hele week en ik kan mij niet bezig houden met de dingen thuis als - dus - de verbouwing. Die persoon die ik maanden geleden al had gezegd dat ik graag wil dat hij het doet, laat niets van zich horen en ik ben op het punt gekomen dat ik vanmorgen in de auto tegen mezelf zei: 'Ik kap met die verbouwing. Ik geef m'n geld dan maar aan andere dingen uit'. Het begint mij behoorlijk op mijn zenuwen te werken dat het inmiddels al 8 mei is en er nog geen reet is gedaan. Ik had al een maand onderweg moeten zijn.

Nu gaat onze vakantie in juni hierdoor al niet door en als het zo door gaat is het november en zitten we met het volgende probleem.

Maar zoals ik er nu over denk kan volgende week weer anders zijn.

Daarbij komt dat ik ook nog eens hoofdpijn heb vandaag en ik heb sinds twee dagen een koortslip. Ook al een eeuwigheid niet gehad. Maar ik ben gestopt met vitaminepillen en ondanks dat ik me daardoor over het algemeen beter door voel, komen dit soort narigheden dan wel weer door.

Nee hoor, het gaat best lekker met me....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...