Hapje doen bij The Lodge

Gisterenavond zijn wij uit eten geweest in Noordwijk. Dat doen wij niet vaak: zo maar uit eten gaan. Ondanks dat het best heel gezellig is en een beetje de sleur doorbreekt. Iedere avond bankhangen schijnt toch wel heel saai te zijn (zegt men). Ik ken iemand in mijn omgeving die minstens één of twee keer per week uit eten gaat. Naar tenten als Loetje, The Lodge, Breakers Beachclub en nog diverse anderen. Ik heb ook zo'n tijd meegemaakt dat ik bijna iedere avond uit eten ging en dat ik blij was dat ik een keer andyvie stamppot met een gehaktbal kon eten. Thuis.Het is niet zo dat wij nooit uit eten gaan. De laatste tijd vinden wij uit lunchen gaan wat leuker dan een diner. Dan duik je niet zo met een volle maag je nest in en bij een lunch ben je ook niet zo vermoeid wat je vaak bij een diner wel bent en kan je erna nog een lekkere wandeling doen.

Zomaar even uit eten vinden wij in feite gewoon best duur. Een hoop geld voor even gezellig. Je bent met twee toch snel tegen de honderd euro kwijt. Komt nog bij dat wij meestal alleen in het weekend tijd hebben daarvoor en op vrijdag ben ik vaak zó moe, dat ik dan halverwege de avond instort en op zaterdagavond vind ik niet zo leuk. Vandaar dus lunch of gewoon thuis. Doordeweeks uit eten is veel leuker.Dus gisterenavond op aanraden van een collega naar The Lodge in Noordwijk. Echt een super leuke tent. Lekkere harde muziek - maar wel goede muziek - gezellig ingericht, lekker huiselijk en leuke bediening. Mocht iets meer aandacht, maar het was druk. Leuk sfeertje. En het eten was zelfs ook goed. Het heeft ons gesmaakt. En het schijnt hier altijd afgeladen stampvol te zitten. En nee: ik heb mijn eten niet gefotografeerd. Daar was het trouwens toch te donker voor. 

Vandaag maar even een 'balans' dag - haha. 

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat het zo is bevallen! Als je dan uit eten gaat is het wel heel fijn als het zo naar je zin is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gaan thuis ook bijna nooit met zijn tweetjes uit eten, wel regelmatig uit lunchen maar uit eten vind ik ook vaak te duur in verhouding voor wat je krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...