Workout thuis

Eerst even een update: ik ben gisteren (bewust) niet geweest en nu hoor ik dat de opkomst 32% was (onofficieel) waarvan zo'n 62% tegen heeft gestemd. Dat is volgens mijn bescheiden mening dus 20% van de totale Nederlandse stemgerechtigde bevolking en dus een flinke minderheid. Dus.

Afijn. Tot zover. 

Gisterenmiddag ben ik niet wezen hardlopen want ik moest naar de kapper. Of nou ja moeten: anders moet ik op vrijdagmiddag of in het weekend en daar heb ik geen zin in. Dus mijn hardloopmiddag eraan opgeofferd. Natuurlijk flink geplaagd door schuldgevoel en het feit dat de cijfers van mijn weegschaal weigeren naar de goede kant uit te slaan (ik weeg nu zo'n 75,9 kg, zo'n 26 kg vet en mijn buikomvang is 94 cm), op YouTube even een flinke workout opgezocht.
Eerst mijn boodschappen weggezet en me omgekleed. Dacht, laat ik hetzelfde aantrekken als de dames op de video. Beetje deprimerend was dat wel want waar zij superstrakke wasbordjes hebben, is het bij mij wat .. eh .. zachter, zeg maar. Overigens had ik vroegâh wél dat wasbordje..Maar ja, dat is tien jaar geleden.

Ik heb de hele workout gedaan en was behoorlijk bezweet. Sommige oefeningen gingen daardoor wat minder omdat ik steeds uitgleed op het matje (de zijwaartse plank). Dus volgende keer schoenen aan. Het is wel een lekkere video en ook voor beginners. Gewoon 35 minuten je in het zweet werken en dat is best lekker. Ik vond het zwaar maar niet té zwaar. Zal proberen wat updates te geven van mijn vorderingen. In afwachting op mijn super strakke lijf straks, heb ik mezelf maar vast verwend met wat nieuwe hardloopkleding. Net vandaag ontvangen, dus kan niet wachten tot de volgende hardloopsessie, hoewel dit wel een zomer-outfit is: nieuwe korte broek en een nieuw T-shirt. Mijn huidige korte broek heb ik ooit gekocht in Canada, een jaar of honderd geleden denk ik. Dus tijd voor vervanging.

Zo. En dan is het nu tijd voor een kop koffie. Met een koekje...

1 opmerking:

  1. Ik heb een paar stukjes van die video gekeken en het lijkt me verdraaide pittig. Doe zelf al jaren iedere dag minstens een half uur op de hometrainer (kan ik lekker een boek lezen intussen) en sinds een tijdje zo'n 7 minuten workout.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...