Gaar...

Maandag is voor mij géén goede dag om te bloggen. En tóch doe ik het. Kan ik mijn shittie gevoel toch een beetje van me afschrijven.

Ik had vrijdag al geschreven dat de tandarts fase één was van een rommelig weekend. En dat was het ook. En ik heb er nog een beetje een kater van. Ik hou niet van rommelige weekenden. Ik kan niet zo goed tegen chaos, dat is de autist in mij. 

Vrijdagmiddag moest ik betijds weg om naar Roosendaal te rijden. We hadden een cursus dit weekend. Een interessante cursus, daar niet van, maar in ons toch al zo kostbare weekend. Als je elkaar doordeweeks niet ziet is een 'verplichting' in het weekend nooit zo leuk. Dus vrijdagmiddag naar Roosendaal, ik vanuit mijn werk, mijn mannetje vanuit zijn opleidingsplek, Brugge. Afgesproken bij Lodge Visdonk waar we even een koffie hebben gedronken, een kleine wandeling hebben gemaakt en hebben gegeten.


Lodge Visdonk

Dan om zeven uur naar de cursusplaats en pas om 22.30u daar weer vandaan. Dus eer we thuis waren - Oostende - was het 01.00u. Daar word ik wel een beetje sjaggie van....

Zaterdag was het één grijze bedoening in de Koningin der Badsteden. Een magere 14 graden was onze beloning. Toch lekker op de fiets naar het centrum, even een paar wandelsandalen gescoord, op terras een champagne gedronken - want we hadden wat te vieren: Jan mag vanaf de 1e juni zijn strepen dragen, oftewel hij is officier, Vaandrig ter Zee 2e Klasse! - bij Achiel fruit en bij De Cock brood gehaald en dan weer naar huis. Dan met de fiets naar Oudenburg op bezoek bij zijn pa en partner, koffie met taart en dan weer terug. 

We hadden wat te vieren

Nieuwe vistrap in (mistig) Oostende

De vistrap

Versche Visch
Bootje..

En op de terugweg toch minstens vier partrijsjes gezien! Altijd leuk. 's Avonds bij de pizzeria vlakbij Jan een heerlijke pizza gegeten. Daar hebben ze écht lekkere pizza's!! Een aanrader voor als je naar Oostende gaat. En dientengevolge alles lagen we er al om 10 uur in. Maar het was gewoon nodig.

Zondag waren we er al om 07.30u uit, om tegen 08.15u in de auto te stappen en weer naar Roosendaal te rijden. Daar hadden we vervolgles wat tot 18.15u duurde! Dus zo gaar als boter en gefrustreerd moesten we daarna ieder ons weegs - ik had mijn auto in Roosendaal laten staan - wat mij zwaar viel. Eén van de nadelen van onze LAT-relatie.... Ik had echt de neiging om rechtsomkeert te maken, schijt aan alles en iedereen, ik wil bij mijn mannetje zijn. Op zulke momenten rijd je op de automatische piloot naar huis, je hebt geen zin in de radio en kan ik me nu zelfs met moeite nog herinneren of het druk was of niet. Wel goed tegen de rimpels want een lachje kan er dan ook niet van af.

Ik had gelukkig nog een kippenpoot met rijst van donderdagavond over, dus dat heb ik maar gegeten eenmaal ik weer thuis was. De planten nog even verzorgd, de tas uitgepakt, ramen open gegooid - niet noodzakelijk in deze volgorde - om dan tegen kwart voor tien nog even onder de douche door te lopen en mijn bedje op te zoeken, ondanks dat het nog lang niet donker was. 

Gedroomd over wilde zwijnen, breuken en munitie en vandaag ben ik dan - noodgedwongen - op de fiets naar het werk omdat de komende vier dagen mijn straat het toneel is van een startende Avondvierdaagse waardoor ik 's avonds tegen de tijd dat ik normaal thuis kom, mijn straat niet meer in kan. Dan maar op de tweewieler. Ook geen straf met dit weer overigens. Het is dingetjes wat anders plannen, maar dat overleven we wel weer.

Nu eerst even een bakje troost of twee - met een kaakje - en hopen dat het een leuke dag word (zei zij mistroostig....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...