Zomer!

Is het 'eindelijk' zomer, is het direct tegen de dertig graden! Op zich vind ik het best lekker. Beter dan die koude, natte, sombere winters. Over een half jaar verlang je weer naar het weer waar we nu zo zwaar onder gebukt gaan! Over een half jaar is het 20 januari 2017. Zijn de feestdagen achter de rug en vallen we in een zwart gat. Al die feestdagen op een hoopje ook! Ze zouden het wat meer moeten kunnen spreiden. Ik vind kerst wel leuk, maar Sinterklaas vind ik echt geen ene moer aan. 

Eigenlijk is het niet zozeer de viering van Sinterklaas zélf waar ik niets aan vind, maar meer de enorme commercie eromheen. Je word er altijd zo mee dood gegooid. Op TV, op de radio, op straat. En daarom vind ik de Sint niet meer zo leuk. 

Gisteren bij thuiskomst eerst even lekker op het dakterras gezeten. Het blad Duiken was net binnen, dus even verlekkerd de artikelen lezen. Het is afwachten op de prijsopgaaf voor het dak alvorens wij iets kunnen bepalen voor onze vakantie in het najaar.Ik had nog even gegoogled op Weer In November Europa, maar het is overal vrij slecht tegen die tijd. Zelfs in Zuid-Spanje en zelfs op Kreta. Dus het is echt afwachten. 

Zelf denk ik dat ik ga schrikken van de prijs voor het dak. Als je kijkt op internet vragen ze zo'n 100 euro per m2. Maar ja, ik heb ook nog zonnepanelen, grint en isolatieplaten die eraf moeten. En er ook weer op. En de aannemer gaat ook nog eens een keer mijn dakterras gebruiken om alles daarop te leggen, waar ik dus niet overdeeld happy mee ben. Of eigenlijk dus helemaal niet happy. 

De Leopold I is net bij IJsland aangekomen. Nu maar weer op zoek naar webcams. Ook altijd leuk. Maar helaas niet te vinden, of out of order. Hieronder de enige werkenden die ik heb kunnen vinden:
http://www.livefromiceland.is/webcams/reykjavikurtjorn/
http://www.livefromiceland.is/webcams/reykjavik/

De afspraak met de personal trainer schiet ook niet erg op. Het reageren op een mailtje is blijkbaar erg lastig. Of hij kijkt maar één keer per dag naar zijn mail. Nou ja, dan niet. Vandaag te warm om te lopen, maar ga het heel misschien zondag proberen. Het gaat op zich best de goede kant op met mijn enkel. Als ik de trap afloop heb ik in principe geen pijn meer. Nog een héél klein beetje...

En mijn kamerplant Medinilla Magnifica (jaja) gaat weer groeien. Of het bloeien wordt weet ik nog niet, maar ik heb goede hoop.


1 opmerking:

  1. Leuke kamerplant! Heerlijk he, dat je je man weer in de gaten kan houden :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...