Blogmania

De bui is nog niet echt helemaal je-van-het, maar ik voel me al ietsjes beter dan vanmorgen.

Ik wil even terugkomen op die Challenge die ik via haremaristeit.nl doe en ik was gebleven bij punt 5: Vijf Bloggers Die Ik Volg.Daar kan ik in feite kort over zijn, want ik volg meerdere blogs en deze staan over het algemeen in de rechterkolom op deze blog. Sommigen zijn actiever dan de ander, de één vind ik interessanter dan de ander, van sommige blogs krijg ik een goed gevoel, van anderen ietsjes minder, maar ik vind het leuk om alle blogs af te gaan en eens te lezen wat men zoal bezig houdt en hoe men in het leven staat.

Op dagen als deze van de categorie snel-onder-het-kleed-schuiven, kan ik me aan alles en iedereen ergeren en kan ik opkikkeren van een leuke blog als die van Valhallavertelt en tegelijkertijd stik jaloers worden op hun manier van leven (maar dan zonder kids...). Nog jaloerser ben ik op hoe Jojo-co - ik meen dat de blogster Jolanda heet - woont en zij alle tijd neemt om haar omgeving en haar leven te fotograferen. Die tijd en zo'n mooie omgeving heb ik niet, tenminste niet op oog-afstand. Ik moet ervoor op de fiets of in de auto klimmen. Mijn uitzicht is nogal deprimerend vandaar dat ik er een joekel van een heg voor heb gezet en daarachter mijn eigen mini-biotooptje heb in mijn zoektocht naar rust en zen.

Maar ik ben natuurlijk best wel een beetje jaloers op iedereen die een 'normaal' leven leidt.

Zo af en toe ontvolg ik ook blogs. Blogs vol goede tips voor beginnende moeders of blogs van mensen die enkel over hun ziektes of hun (haak-, brei- of quilt-) hobby kunnen bloggen, schuiven steeds verder naar onderen (ik heb een leeslijst rechts van mijn scherm op mijn appel). Moeilijk leesbare blogs waar je op moet doorklikken - 'lees verder' - beginnen mijn interesse op den duur ook te verliezen. Ik moet er niet al te veel moeite voor hoeven te doen.

Blogs met foto's vind ik heerlijk, maar sommige blogs zijn zo smeuiig van zichzelf, die hebben geen foto's nodig. Van die wandelende advertentie-blogs moet ik ook niets hebben. Die bloggers krijgen geloof ik van alles toegestuurd om er maar zoveel mogelijk over te schrijven, liefst positief natuurlijk en vaak over zaken die vind ik nogal overbodig zijn. Ik bedoel, wat voor nieuws kan er nu nog worden uitgevonden waar je niet buiten kunt....

Overbodig of....?

Leef, liefst lekker! Maar zonder jouw levensstijl aan een ander op te dringen.

2 opmerkingen:

 1. Heb je voor de restless legs al een drukpunt massage geprobeerd? Een punt zit op je voet tussen grote en 2e teen. Voel eerst tussen je tenen, dan langzaam vinger naar boven en kom je over hobbel, het punt zit er vlak na ongeveer 30-60 seconden zachtjes draaien. Ik doe dit elke avond voor slapen gaan en het werkt best wel.
  Ik hoop dat je hieraan wat hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Lot. Bedankt voor de tip. Nog niet geprobeerd, maar ik heb ook medicijnen ertegen die ik 's avonds voor het slapen inneem. Soms gaat het er echter 'doorheen'. Vooral als ik heel moe ben. Ik zal jouw methode ook eens proberen.

   Verwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...