Zomaar een dinsdagavond

Even bijkomen van een dag werken

Even inspiratie opdoen voor onze november vakantie

Even weer de boel omgegooid....

Shit, dat verdampt snel met dit weer!

En ook nog eten maken. Wat niet eens smaakte...

Weet je wat echt het minst leuke is van alleen zijn? Je eten maken en het dan ook nog opeten. Thank god there is television! Zonder bewegend beeld kan ik niet eten, hoor. Buiten eten is even geen optie: te veel van die grote vieze groene vliegen. Dank u GFT bak!

Maar gisterenavond heb ik de TV niet aangehad (gegeten bij m'n laptop) en heb ik lekker buiten gezeten tot het te donker werd om te lezen. Momenteel lees ik Glacé van Bernard Minier. In het Frans. Ik heb ook de ambitieuze beslissing genomen om dit jaar weer eens mijn Frans bij te spijkeren. Ik ga dus volgende week naar de open dag van het Aliance Française en dan eens kijken of ik dit seizoen mee kan doen met conversatielessen. 

En nadat mijn mannetje een idee had geopperd voor onze november-vakantie, was mijn bui ook direct weer een stuk beter.

Helaas, deze morgen, om wat voor reden dan ook, ben ik weer zo somber als wat - mis 'm echt! - en dan gelukkig zijn er de blogsters die ik volg en die mij zowaar een lach op mijn gezicht laten toveren met hun verhaaltjes.

Merci pour ça!

5 opmerkingen:

 1. Wat grappig dat er een heus tijdschrift is over Duiken! Bedankt voor het kijkje in je dinsdagavond. Het ziet er leuk uit : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bonjour, jammer dat je zo neerslachtig bent/wordt van alleen zijn. Ik heb dat eigenlijk nooit zo gehad, niet na mijn scheiding en ook niet nadat mijn tweede partner plots overleed. Niet dat ik toen alleen maar vrolijk lachend door het leven ging, maar ik accepteerde de situaties toch aardig. Kookte ook hele maaltijden voor mezelf, die ik dan vervolgens wel 3 x per week at vanwege de hoeveelheid, maar dat heb ik nooit zo'n probleem gevonden.
  Ben intussen al weer een aantal jaren opnieuw gelukkig getrouwd met een man die werkt vanuit huis. Dat vind ik zo nu en dan best een beetje te veel van het goede, ik ben blij als hij afspraken buiten de deur heeft of ik zelf weg ben overdag. Maar hij is wel lief hoor, haha.
  Kop op, je hebt veel om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geraldine. Ik ben ook vrij lang alleen geweest (10 jaar) en toen had ik er ook niet zo'n moeite mee. Inderdaad wel vreemd. Had hetzelfde als jij: koken voor 3 dagen. Wel makkelijk.
   Nu voelt het toch anders, weet ook niet waarom. Maar ik ben het wel zat om dingen alleen te doen, zeker op zulke mooie dagen. En meestal duurt het bij mij 2 weken eer ik weer in mijn ritme zit. Een aantal dingen - waar ik niet over blog - zitten gewoon tegen. Komt tijd komt raad. Dank voor je hart onder de riem....!

   Verwijderen
 3. Oh, eten. Daar had ik zo de schurft aan toen mijn man nog vaarde. Ik heb een keer gekookt voor mezelf: pasta met tomaat uit een zakje. Verder brood met rookvlees en rauwkost uit een bakje. Maar je dinsdagavond ziet er best gezellig uit nog zo. Fijne voorpret voor je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vakantie is nog een dingetje, maar alleen eten is echt het toppunt van ongezelligheid. Maar goed. Wat doe je eraan...Tijd voor een kat of zo...

   Verwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...