Een veelzijdige zaterdag.

Jan z'n uitzicht deze morgen...

Mijn uitzicht deze morgen...

Door drukte en een internetstoring beetje laat met bloggen, maar niet getreurd, ik ben niet verdwenen. Internet werkt intussen wel weer, mijn eten staat in de oven en de zaterdag is alweer bijna voorbij. Heerlijk weer vandaag en een lekker eind gefietst, want ik ben even 'onze' startnummers voor de Haarlemmermeer Run van morgen op wezen halen. Ik doe daar aan mee samen met een collega. Had dit ook naar andere collega's gestuurd, maar er was verder geen belangstelling. Nu wordt het morgen niet al te best weer, maar daar maak ik me niet al te druk over, want normaal gesproken vind ik regenweer het heerlijkste weer om in te lopen. We zien het wel.

Startnummer alvast op m'n shirt geprikt.

Afgelopen woensdag heb ik ook gelopen en nu weer voor het eerst 5 kilometer, zonder interval dus. Kijken hoe het gaat met mijn enkel. Had wel wat last, maar niet zo veel, en zeker geen napijn. Nee, dan gisteren dus ná de yoga, toen dus wel. Dus ik baalde weer als een stekker eigenlijk. Vandaag gaat het dan wel weer gelukkig. Ach ja. 

Woensdag was het heet....

Idyllisch vijvertje tijdens het hardlopen

Gisterenavond ben ik even naar de Open Dag geweest van het Alliance Française. Even informatie opdoen over een seizoen conversatielessen. Ik loop daar al een paar jaar aan te denken, maar was steeds te laat. Het is altijd leuk om te horen dat je goed Frans praat en dat ik niveau B2/C1 ben en dat ik op de dinsdagavonden kan meedoen met zo'n cursus. Zit er nog een beetje over te dubben, omdat ik dan best wel volle weken krijg. Dus of ik aanvaard dat, of ik laat wat schieten, of ik ga daadwerkelijk wat minder uren draaien op kantoor. Moet ik dus nog even over nadenken of overleggen.

Vandaag dus die internetstoring van KPN. Dacht eerst dat het aan mijn netwerk lag, dus de stemming was al onder nul toen ik niet op internet kon. Maar zag later op mijn telefoon via 4G dat er een storing was. Dus ik maar de fiets gepakt, even de startnummers opgehaald en direct door naar de bouwmarkt om even iets inventiefs te creëren in mijn badkamer, waar dat gat nog steeds zit in het plafond en wat ik toch iets mooier wil afwerken.

Ik ben vreselijk gefrustreerd vanwege het feit dat ik nóg steeds geen prijs heb voor het dak, maar dat ik er nu dus - na vier keer - niet meer om vraag, wacht tot Jan terug is en we dan andere dakdekkers gaan laten kijken. Ik ben het echt schijtzat (de autocorrect maakt er 'schietgat' van) - Oh shit Bonaire op TV..... - om nog langer aan het lijntje gehouden te worden.

Het is net een drain....

Dus ik heb nu een trechter onder het lek geplakt met daaraan een stuk tuinslang en het gat netjes afgewerkt met een stuk doek. Je ziet er bijna niets meer van. En als het lekt, dan gaat dat door dat stukje tuinslang. Wilde eigenlijk een doorzichtig stukje buis, maar dan moet ik naar het tuincentrum, en daar had ik nu even geen zin in. Dit was al een lekker warm klusje.

Ik heb toch in de gauwigheid 13,88 km gefietst op mijn bijna als nieuwe fiets, want mijn ketting is inmiddels weer gemaakt. Was ook een leuke rekening trouwens. Vandaag nog wel even de versnellingen laten afstellen want alles ratelde nogal. Gelukkig kon dat even tussendoor.

Ook de rekening van de CV binnen.... Tja, het is maar hoe je het bekijkt, want ik verwachtte een hogere rekening, maar krijg er nu eentje van rond de 450 euri. Qua financiële 'rampen' zit het mij niet mee deze maandjes....

De vakantie voor november heb ik ook even in de ijskast gezet en daar gaan we volgende week wel eens over nadenken. We zitten bijvoorbeeld ook te denken aan een escape naar Valencia of zo. Schijnt erg mooi te zijn.

Zo. Er waait gewoon ineens een koude wind naar binnen! Het begint al lekker te ruiken hier, maar duurt nog minstens 45 minuten eer ik mijn tanden in mijn ovenschotel kan zetten. Tot die tijd maar even TV kijken....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...