Boyfriend/husband tag

Een poos geleden blogde Kliefje over de ' boyhusbandfriend/' tag - dat moet natuurlijk boyfriend/husband zijn. Ik heb dit toen 'uitgezet' bij mijn husband en vorige week heeft hij dit voor mij ingevuld. 

Leest en verbaast u:

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar? Hij: Naar mij, tenzij Jamie op de TV is. Ik: Jamie is de hoofdrolspeler in Outlander, de verfilming van de boeken van Diana Gabaldon. En ja toegegeven, die Jamie ziet er wel lekker uit in die serie.... 
Noem iets dat ze niet lust. Hij: Nootmuskaat. Zij: omdat HIJ dat overal in doet...
Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken? Hij: Een glaasje rode wijn, daarna water. Zij: omdat ik meestal de bob ben en toch koppijn krijg van wijn.
Wat is haar schoenmaat? Hij: Tja, iets kleiner dan de mijne? Zij: haha, ik zie het al: ik moet hem geen schoenen voor mij laten kopen!
Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? Hij: Dingetjes. Zij: ik verzamel niks behalve wat mooie schelpjes en zeedingetjes die ik tegenkom tijdens het duiken, of mooi gevormde stukjes hout. 
Wat is haar favoriete broodje? Hij: Eiersalade. Zij: ja, bijna: mijn favoriete broodje is broodje ei.
Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon. Hij: Chocolade. Zij: nee, er zijn dagen dan heb ik daar echt geen trek in. Wat ik elke dag zou kunnen eten zijn oesters, maar dat wordt dan ook zo gewoon.
Wat is haar favoriete ontbijtje? Hij: Smoothie. Zij: en Brinta.
Wat is haar favoriete muziek? Hij: Duran Duran, …. Zij: onder andere. Vooral jaren 80/90 muziek.
Wat is haar favoriete sportteam? Hij: Het landenteam (bij kampioenschappen). Zij: ik ben heel erg voor Nieuw-Zeeland vooral bij rugby - All Blacks - als bij zeilen: America's Cup.
Welke kleur hebben haar ogen? Hij: Mooie kleur. Zij: jaja...
Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? Hij: Beknibbelen op uitgaven. Zij: inderdaad met nog als toevoeging het leven te serieus nemen..
Waar is ze geboren? Hij: Dort. Zij: hij bedoelt Dordrecht.
Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? Hij: Fruittaart. Zij: ben niet zo van de taarten, maar fruittaartje is ok. Bovendien in België is een taart een gebakje. En dan neem ik inderdaad vaak een fruitgebakje met van dat gele room eronder...
Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? Hij: Duiken en lopen. Zij: badminton, skaten, jazzballet, yoga...
Wat zou ze uren kunnen doen? Hij: Slapen. Zij: krijg er slaap van.


Wat voor een uniek talent heeft ze? Hij: Zaken onderzoeken en uitvinden. Zij: ...[is stil]
Hoelang zijn jullie al samen? Hij: Sinds 7/7/2002, niet nodig om te tellen denk ik. Zij: inderdaad. Ontmoet in Canada in Haines Junction. 

5 opmerkingen:

 1. Jullie antwoorden op de vraag welke kleur ogen je hebt! Hahaha! :D Leuke tag! Misschien neem ik deze wel eens over ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zo'n tweegesprek!
  Als mijn man en ik uit eten gaan, proberen we te raden wat de ander zal kiezen. Vrijwel altijd goed! Als ik niet zo wispelturig was, dan raadde mijn man het altijd goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje. Ik zal 'm ook 'ns in laten vullen door manlief.

  Maar echt: ik vind Jamie zo slecht gecast. Als ik aan hem denk dan denk ik altijd aan Gerard Butler. https://www.youtube.com/watch?v=rEnnbM-zuaM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet toegeven dat ik soms mannen voorbij zie komen die beter Jamie hadden kunnen spelen. Maar ik heb een zwak voor mannen in kilt, misschien is dat 't...

   Verwijderen
 4. Geweldig deze, heb m dus overgenomen.....

  http://melodymusic.nl/vriend-echtgenoot-stokje/

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...