Slap gezwans

Ik heb vandaag - en eigenlijk de hele week al - niet erg veel zin. Voel mij nog wat moe: gisterenmiddag weer hardgelopen en heb lichte hoofdpijn. De zon maakt veel goed.

Begin de kou een beetje zat te worden. 'Normaal gesproken' zouden wij er al een vakantie naar Bonaire op hebben gehad - oh, wat klinkt dat decadent! - en dat ga je dan toch een beetje missen. Maar deze zomer zal het Costa Casa Nueva worden en wie weet, mocht er een meevallertje zijn, toch wel ergens heen. Maar dat zien we wel. Duiken op Kreta of zo. Kreta. Heerlijk!

Vanmorgen weer naar de fysio geweest. Vraag me altijd af waarom die fysiotherapeuten toch altijd van die aantrekkelijke mannen zijn. Heel lastig om dan heel erg serieus de adviezen ter harte te nemen. Ik bedoel: ben dan wel getrouwd met werkelijk een schat van een man, maar kijken mag hè. Aankomen niet. Ik ben ook maar een mensch van vleesch en bloed.

Nu ik een aantal maanden met een Garmin hardloop, kan ik wel zeggen dat ik nóg meer gemotiveerd ben. Die Garmin is echt geweldig met een load aan grafiekjes en andere coole gadgets. Ik zie slechts één enkel nadeel, en dat is dat ik mijn telefoon nu niet meer meeneem met hardlopen en dus geen foto's meer maak onderweg. Aan de ene kant wel goed, want dan ben je niet afgeleid en kom je goed in je ritme, maar aan de andere kant..... Soms is het echt zó mooi en dan baal je echt dat je geen fototoestel bij de hand hebt. 

Dus moeten we maar op zoek naar een heuptas waar mijn phone in past.


Dinsdagnamiddag, toen het zo mistig was

Woensdagnamiddag, na het hardlopen
Er gebeurt niet veel spectaculairs verder en de dagen verlopen redelijk saai en eentoning: als ik thuis kom trek ik mijn werk uit en doe ik mijn thuis aan in de vorm van een vormeloze broek met een lekker warm vest en dito sokken, ga ik eten maken - meestal een opwarmertje - en plof ik neer op de bank en kijk ik mijn volgende aflevering van Borgen, waar ik onlangs aan begonnen ben met kijken. Ik snap nu wel hoe het allemaal gaat in het politieke wereldje! Dan zet ik thee wat ik met één strookje Côte d'Or BonBonBloc Truffel Pure opdrink - ja, één strookje. Kan me goed inhouden hoor! - en dan tegen half tien begin ik met opruimen om zo nog vóór tienen boven te zijn in de badkamer. Make-up eraf, 'pyama' aan en mijn koude bed in.

En dat doe ik dan vier dagen. Saai hè...?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...