VrijdagmiddagWaarom:

  • komen monteurs - of het nu voor de CV, de elektra, het hek of het alarm is - altijd op vrijdagmiddag als we op het punt staan naar huis te gaan?
  • gaat mijn telefoon als ik nét mijn handen heb ingesmeerd met handcrème?
  • moet ik straks weer boodschappen doen terwijl ik er zo'n hekel aan heb? Het is overigens meer het gesjouw wat ik stomvervelend vind dan het boodschappen doen zelf. 'Bestel het dan online, dan komen ze 't brengen!' Nee, dat werkt niet, want ik ben dat mens wat op z'n knieën de allerachterste pak melk of yoghurt pakt met de recentste houdbaarheidsdatum. Ja, dat ben ik.
  • zit Jan nét vandaag weer zo'n end weg en is hij pas tegen 19.00u bij mij? Er gaat zo'n hap uit het weekend daarmee. 

Overigens weer fanatiek begonnen met zaaigoed in bakjes doen, hoewel ik op dit moment eigenlijk nog niet weet waar ik het moet laten als het volgroeid is. Maar het gaat om het idee.
Nou ja. Het staat erop wat erin zit: Tomaat, dille en zonnebloemen. We gaan zien of er iets opkomt. De bakjes staan nu in de tafelkas buiten. Lekker met het zonnetje erop.

Overigens heb ik een hele leuke moestuinsite ontdekt: De Makkelijke Moestuin


Ja, ik maak reklame, omdat ik dit een hele aangename laagdrempelige site vind. En dat maakt het wachten op onze uiteindelijke moestuin des te ondragelijker. Want dat kan pas in 2018. Dus nog een vol jaar wachten. We kunnen natuurlijk wel alvast de boel gaan voorbereiden, want dat zal ook wel z'n tijd vergen, dus niet getreurd.

Tijd voor een borrel....

2 opmerkingen:

  1. Hoop dat je wel een fijne zondag hebt en bedenk maar elke week die voorbij is is er een dichter bij jullie mer samenzijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...