Duikvakantie Bonaire - 24 maart 2012

Time flies when you're having fun! Vandaag laatste dag. Moesten helaas ons huisje op tijd verlaten omdat er een nieuwe check-in zou zijn. Dat was jammer, maar gelukkig konden we nog wel gebruik blijven maken van de buitendouche en het zwembad. Wel moesten natuurlijk al onze spullen eruit.
De overburen kwamen zomaar even aan omdat ze nieuwsgierig waren naar onze onderwaterfoto's. Ze hadden ons blijkbaar zien zwaaien met onze 'imposante' onderwaterset en je ziet, je wordt toch in de gaten gehouden. Dus even met onze laptop onze RAW foto's laten zien. Dan vliegt de tijd en voor je het weet is het elf uur. Onze tassen bij D&D binnen gezet en onze duikspullen nog even in het daarvoor bestemde hok laten hangen.

Zelf zijn we met de auto en nu gewapend met verrekijker en Canon 30D naar Slagbaai National Park, weer die hobbelweg, nu de lange route langs de wilde kust en alles even gefotografeerd. Bij Boka Slagbaai de flamingo's en pelikanen vastgelegd en weer hevig door elkaar geschud - denk aan de schokbrekers - terug gereden naar de ingang. Het was toen al tegen half drie. Eerst nog even een inheemse lifter met twee leguanen afgezet, en langs een winkel waar ze T-shirts hadden, maar geen leuke, althans niet met 'onze' duikclub erop.

Bij Bridanda hebben we nog even in het zwembad gelegen en dan tegen de tijd dat we ons moeten omkleden gedouched en ons omgekleed in het duikhok, wat de beide D's meteen op een idee brachten, want dat hok is ideaal om je in om te kleden natuurlijk.

Dan met de huurauto via het verhuurbedrijf naar de luchthaven, waar we keurig werden afgezet door één van de medewerkers van het verhuurbedrijf - heel prettig en daar onze bagage afgegeven, en in het restaurant daar een fikse hamburger gescoord en dan door de controle (tjongejonge, stelt ook nix voor) wachten op het vliegtuig in de hal met onze BE-book. Nog een fles rum gescoord voor 7 dollar en dan weer terug back home. Zitten op dezelfde plek in het vliegtuig nu met een zuchtende Engelse jongedame naast me, die gelukkig niet veel zei, maar ik had ook niet veel zin om te praten. Heb geen films gezien, enkel geslapen, wat voor slapen moet doorgaan tenminste.

Na achtenhalf uur vliegen 'thuis', daar nog even in bed gekropen en dan weer proberen om in het Nederlandse ritme te komen.
Dat heeft mij overigens een week geduurd. Maar, voor deze zomer waarschijnlijk weer terug, nog effies lekker relaxt duiken daar en dan de komende jaren wellicht weer eens wat anders dan alleen maar duiken....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...