Het mysterie van het rode tanga-slipje

Wastafella met mijn trommeltje
Beneden hebben wij onze toiletten. In 2008 hebben wij het pand nogal grondig verbouwd en zijn er beneden prachtige toiletten neergezet. Dit hebben wij gedaan omdat wij steeds meer bezoek ontvingen en wij toentertijd met onze eettafel nog aan de toiletten zaten wat niet echt heel aangenaam was. Voor de toiletbezoeker niet, maar ook niet voor ons als we aan het lunchen waren.

We hebben van drie bedrijfsunits nu één groot bedrijf gemaakt met een pracht van een glazen pui, een schitterende trap op diezelfde plek als waar de lunchtafel stond en hele mooie professionele - voor zover je van professioneel kunt spreken - toiletten. Twee wc's voor de dames en voor de heren twee wc's en één urinoir. Keurig in een apart afgesloten toiletruimte met spiegel, een wasbak. Kortom, netjes.


Onder de wasbak zit een wastafelmeubel met bij de dames vooral toilettasjes met wat persoonlijke spulletjes erin die wij vrouwen nu eenmaal nodig hebben. Bij de heren ligt naar mijn weten niets, behalve de reserve wc-rollen. Wij hebben van die zaken als deo, haarspray, een crèmetje, tampons, inlegkruisjes en dat soort vrouwenzaken. In mijn geval heb ik een trommeltje waar ik wat tampons in bewaar en een washandje. Op het trommeltje staat mijn naam, voor de duidelijkheid.

Wat schetst mijn verbazing als ik op een dag het trommeltje open om daar wat uit te halen en ik daar een rood tanga-slipje in vind! Nou, niet van mij dus. Maar van wie dan wel? Wie neemt er nu een rood tanga-slipje mee en stopt dat ik een trommeltje wat overduidelijk niet van die persoon is? Nu is het voor vrouwen niet zo heel bijzonder om een slipje bij te hebben, als reserve. Het is namelijk zo dat wij vrouwen soms nog wel eens een 'ongelukje' kunnen hebben en dan is het handig om een reserve broekje bij je te hebben. Ik vond dus dit slipje en heb het in de la gelegd, niet meer in mijn trommeltje. Het is niet van mij en hoort niet in mijn trommeltje. Als je spulletjes wilt bewaren moet je dat in een eigen zakje/trommeltje/tasje doen.

En nu is dat slipje verdwenen. God mag weten dus van wie het was. Nu lopen er niet zo heel veel vrouwen rond hier, maar het blijft nu toch wel een onopgelost mysterie. Zal met mijn speurneus toch wel eens willen weten wie er hier rode tanga-slipjes draagt....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...