Konden het niet laten nog even langs de Super U te rijden waar we ons toch redelijk hebben kunnen inhouden op wat kaasjes en paté na. In het huisje heerlijk hapjes gemaakt en de spinkrab gedemonteerd en opgegeten. Erg lekker.
We eten vrij uitgebreid elke dag. Zitten dan aan de ronde tafel bij het vuur. Jan kookt en ik doe spelletjes op de iPad en hou het vuur in de gaten. We eten ook vrij laat, maar wat moet je anders. Geen zin om TV te kijken. Vuur, koken en radio luisteren is voldoende. Vanavond aten we de 8 oesters - tenminste: ik - en verder cassoulet met confit de canard. De confit heeft Jan gisteren zelf gemaakt: eendendijen koken in eendenvet. Waar vind je dat nog in Nederland? Heerlijk allemaal.
Morgen maar eens een rondje hardlopen op het eiland. Moet lukken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.