Onverwacht....

Nog één nachtje slapen en dan komt mijn mannetje thuis na vijf weken afwezigheid. Na vijf weken ronddobberen op de Noordzee, mijnen jagen, met mijnen oefenen en ... een duikje onder de kiel (waarover ik de sterke verhalen nog ga horen, want veel stroming en slecht zicht). Ben erg benieuwd naar zijn verhalen want een mijnenjager is toch iets anders dan een fregat.

Nu wil het 'vervelende' dat we morgen onze jaarlijkse Beachparty van de zaak hebben. Ik zit zeg maar in de organisatie (lees: heb het georganiseerd) dus zal mijn aandacht moeten verdelen tussen mijn collega's die ik elke dag zie, en mijn mannetje die ik vijf weken niet heb gezien en vanaf zondagavond weer voor een vijftal dagen niet zie. Wat zeg je dan? Werk gaat voor het meisje? Dat is dan toch het motto?

Ik ben er gewoon zenuwachtig voor. Vanavond ga ik niet naar yoga maar ga ik alles maar even stofzuigen. Des te meer tijd heb ik het weekend om samen te zijn. Ik eet gemakkelijk - een restje - dus dat neemt weinig tijd in beslag. Frisse lakens op het bed, mijn koelkast even nalopen op vergeten projecten en dan maar afwachten hoe laat hij bij mij denkt te zijn. Hopelijk heeft de rest van de bemanning ook zin om snel naar huis te gaan, wat meestal wel het geval is.

Gisterenmiddag ben ik toch ondanks de warmte wezen hardlopen. Het was eigenlijk veel te warm en heb dan ook niet die 6 kilometer, wat mijn 'normale' afstand is, in één ruk gelopen. Desondanks toch niet echt een heel slechte tijd. Heb daarna nog vrij lang in het park rond gehangen. Veel te mooi weer en bij mij is het toch enkel maar lawaai en herrie.En terwijl ik dit zit te typen krijg ik de melding dat mijn mannetje nu al naar huis komt! Dat is fijn! Yoehoe! Nu hoop ik alleen niet dat hij direct struikelt over de rotzooi zodra hij één stap over de drempel zet, want al hetgeen ik hierboven had opgeschreven dat ik zou doen, kan ik nu niet meer doen.

En tot overmaat van 'ramp' moet ik vanmiddag nog heel onverwachts naar onze accountant met de auto van een collega - want de mijne staat voor onderhoud bij de garage - wat nog eens extra heen en weer gerij is. Eerst naar de accountant, dan terug naar kantoor, dan met die collega weer terug naar de garage en ik weer terug naar huis. Nee hoor, we doen niet aan verspilling van brandstof en tijd. We zijn errug groen bezig hier op kantoor. En nog erg laat thuis dus ook.... Gatver. Sóms.....[gromt en grauwt].

The devil still wears Prada, as always.... :-(

8 opmerkingen:

 1. Veel plezier samen.
  Als je nou maar niet door de mand valt, nu je al die huishoudelijke klussen niet gedaan hebt:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij ziet dat wel. Gelukkig. Maar het valt allemaal nog wel mee hoor. Ik ben niet (meer) zo Bridget Jones-achtig dat ik écht alles laat slingeren. En gelukkig had ik mijn koelkast al min of meer uitgebaggerd, woensdag. Oef....

   Verwijderen
 2. Ziet Jan de rommel dan? Meeste mannen niet maar misschien is het op een schip noodzaak dat wel te doen.
  Prettige dagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Lot, hij ziet dat. Zie mijn antwoordje op de reactie hierboven (mijn hoofd loopt zo om dat ik mijn reacties wel bij de goede moet zetten natuurlijk...).
   In ieder geval dank.

   Verwijderen
 3. Ooooh! Je mannetje terug thuis! Jeeeej! :D Geniet ervan!
  Ik moet nog 2 weken en 5 uren wachten, but, hey, who's counting? :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij niet toch? Ik deed het als hij 4 maanden weg was wel. Ik had daar iets op gevonden met 'Days till Christmas' en ik had daar 'Days till Jan returns' op gezet en nieuwe blokjes bijgemaakt. Ik kon pas beginnen met aftellen vanaf dag 99, want er passen maar twee blokjes in...
   Jij nog even geduld dan. Waar zit de jouwe als ik vragen mag?

   Verwijderen
 4. Fijne tijd samen! Hopelijk slaat de ergernis niet al te snel toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! De ergernis naar de baas was er al. Naar Jan (nog) niet. Krijgt de kans ook niet denk ik want maandagmorgen moet hij weer vroeg weg...

   Verwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...