We palaveren wat af...

Vandaag gaat het alweer een stuk beter. Misschien komt dat omdat ik morgen even een dag thuis ben om even gewoon thuis te zijn. Gewoon. Omdat het kan. Wat ik ga doen morgen weet ik nog niet. In ieder geval bedenken wat we gaan eten dit weekend en het dan kopen. Het is morgen markt hier in het 'dorp'. Niet dat ik nou zo van markten hou - eigenlijk gewoon helemaal níet - maar dan zou ik bijvoorbeeld weer eens vis kunnen eten. Juist omdat ik vrijdags nooit naar de markt kan, eet ik weinig vis omdat er niets meer is tegen de tijd dat ik eindelijk op de markt kan zijn (pas tegen vieren). Het probleem met vis vind ik dat je pas iets kunt bedenken wat je daarvan gaat maken als je ziet wat voor vis er ligt. Je kunt wel een pracht van recept hebben opgezocht maar als ze dan die vis net niet hebben, dan houdt het al op. In Nederland is het aanbod toch als zo magertjes, ondanks dat we zoveel kust hebben. Maar veel 'lusten we niet' en gaat naar het buitenland. Bizar. Net als uitgemolken melkkoeien. Die verdwijnen ook de grens over terwijl dat vlees juist zo lekker is.Gisterenmiddag heb ik wel weer hardgelopen. Het had de hele ochtend geregend, maar tegen de tijd dat ik 'moest' hardlopen, was het droog. Door de vele regen was het wel heel rustig in het park. Overal plassen, vogeltjes zongen uit volle borst. Ik heb écht geprobeerd er van te genieten en dat ging eigenlijk best wel. Geen volle snelheid, maar hé, ik ben 56 dus die vaart hoeft niet meer zo. Ik vind een pace van 7:20 minuten per kilometer/8 km per uur (6 kilometer gelopen) echt prima. Als je maar lekker loopt en dat is het belangrijkste voor mij. En ik voelde mij ook weer heerlijk na die drie kwartier heerlijk buiten. Een week niet buiten geweest dus ik snakte ernaar.
We gaan het niet hebben over de hoofdpijn die zo tegen 20.00u weer op kwam zetten.

Thuis nog even getracht muziek af te spelen van mijn smartphone via de versterker, maar dat is mij niet gelukt. Ik rij tegenwoordig in een Polo en daar is mijn telefoon connected en kan ik muziek via Blauwe Tand afspelen en ik heb eergisteren de film Bourne Legacy gezien en toen hoorde ik aan het einde de muziek Extreme Ways van Moby. Dus dan heb ik meteen zoiets van: Ooooh, dat is lang geleden en ik vind die muziek zo goed! Ik heb weliswaar Spotify, maar ik betaal daar niet voor, dus krijg je die irritante reklames ertussendoor. Deze is trouwens ook wel leuk. Net ontdekt. Erg herkenbaar ook ;-)

Gisterenavond direct maar 'even' mijn belastingaangifte gedaan. Is dat ook weer achter de rug. Tegenwoordig is zo'n 80% al ingevuld en hoef je dat enkel maar te checken. Leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker.

En dan vanmorgen nog even een bezoek aan de fysio voor mijn enkel, maar dat gaat de goede kant op. Zeker op de beurs afgelopen weekend best veel trappen gelopen omdat het toilet ergens boven was en je er vier trappen voor moest lopen en bij het naar beneden gaan nergens last van, wat ik meestal wel had. Dus dat ziet er goed uit. Met hardlopen nog klein beetje last: enkel eerste twee kilometer en daarna gaat het goed. Er zit dus verbetering in.

Zo, mijn lulverhaal ook weer opgehoest voor vandaag en dan is het weer tijd voor een kopje koffie.

2 opmerkingen:

  1. Gezellig hoor even van je te lezen.
    Ik koop meestal de hele scholletjes, goedkoop en makkelijk. Beetje bloem erover en in ruim olie bakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi. Leuk dat je komt buurten. Je kunt hier een reactie achterlaten.

IK GA VERHUIZEN!!!

Ik ga verhuizen. Dames en heren, boeren en buitenlui, lieve lezers: gaan jullie met mij mee? Please, please, please? Ik vervolg ...